Denna webbplats använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du bruket av cookies på din enhet såsom det beskrivs i våra Regler för cookies.

Recensioner

6,9 Recensionsbetyg
Betygsfördelning
Städning
6,9
Bekvämlighet
6,6
Boendets läge
6,8
Faciliteter
6,6
Personal
7,1
Prisvärt
7,5
Recensioner
    OlleWestmar
    se
    6,2
    15 februari 2018
    Läget
    Billigt och bekvämt
    se
    6,7
    8 februari 2018
    Störande ljud. Flyg och våningen ovanför.
    Trevlig personal. Acceptabelt rum .välstädat.
    Micael
    se
    8,3
    2 februari 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Jennica
    se
    4,2
    25 januari 2018
    Gammal rum. Ac lät värre än flyget. Ingen tvål. Hård säng. För en natt ok
    Nära till flyget. Snäll kille som körde en in på den hemska bakgatan
    Alf
    se
    7,9
    24 januari 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Maud
    se
    6,7
    22 januari 2018
    En säng att sova i nära flygplatsen
    Omgivning ingen utsikt tittade rakt in i stenväggar från fönstret
    Enkel och billig övernattning inför resa Bangkok Amsterdam . En säng att sova i helt enkelt !Helt ok med tanke på pris!
    Robotmamman
    se
    5,4
    15 januari 2018
    Helt ok alternativ till att tillbringa några timmar på flygplatsen.
    Hotellet såg helt annorlunda ut, jämfört med Booking. Det låg ganska långt från flygplatsen och om vi hade rest under rusningstid, så hade det kunnat bli besvärligt. Städningen såg ok ut på ytan, men det var riktigt smutsigt i hörnen och i badrummet.
    Trevlig personal och effektiv transfer. Priset var mycket lågt och vi hade inte förväntat oss mer, egentligen.
    Tore
    se
    7,9
    15 januari 2018
    Okey
    Near Suvarnabhumi airport ftee shuttel buss
    Erik Renner
    se
    7,5
    30 december 2017
    Billigt o bra
    -
    Nära flygplats
    Simon
    se
    6,7
    29 december 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Karin
    se
    3,8
    19 december 2017
    En gång aldrig mer
    Blev lovad frukost före 05.00 då bussen till flygplatsen skulle avgå. Gick dit vid 04.30 och det som fanns var kaffe o färdigbryggt te som troligen stått framme ett tag, bröd att rosta, apelsinmarmelad i engångsförpackning, några kex, cornflakes, men ingen mjölk el youghurt och om det skulle funnits fanns inga skålar el djupa tallrikar. Så frukosten var inget att rekommendera. När jag sedan gick hade det kommit fram några bananer. Fanns ingen att fråga. Området kändes inte säkert, en mörk bakgata som inte ens taxin hittade till. Skulle behövt hitta ett matställe på kvällen men vågade inte gå ut.
    Rummet var ok, rent, men inte någon större finish, en uppdatering skulle behövas. Priset var förhållandevis mycket.
    se
    10
    14 december 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Dennis
    se
    6,7
    1 december 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Pierre Karl Erik
    se
    4,6
    22 november 2017
    Ok för en natt,men inte igen!
    Läget.
    Rent och snyggt! Helt Ok transfer till flygplatsen!
    se
    7,5
    27 oktober 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Tea
    se
    7,5
    2 maj 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Lars-Erik
    se
    7,1
    27 april 2017
    Så där
    Helt vanligt! Bra service på morgonen till flygplatsen
    BENGT
    se
    7,1
    17 april 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Nongkhai
    th
    9,5
    16 april 2017
    One night in Bangkok
    Lite puts o renovering skulle göra enormt på totalupplevelsen men som övernattningshotell gör det inget.
    Frukosten var perfekt. Personalen mkt trevlig och hjälpsam.
    veronica
    se
    7,9
    6 april 2017
    Helt okey för en natt
    Den tidiga frukosten, typ kaffe och croissant
    Närheten till flygplatsen och mataffär i närheten. Och servicen med tidig frukost
Laddar recensioner
Stäng